• Deviaty deň letnej prázdninovej školy - piatok

          • Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov budú čakať o 8.00 hod. vo vestibule školy p. učiteľka Dzanová a p. učiteľka Balintová. Čakajú vás športové a relaxačné aktivity v škole. Vhodne sa oblečte, pohodlne sa obujte. Teplý obed zabezpečený v školskej jedálni.

             

            Žiakov IV. až VII. ročníkov bude čakať p. učiteľka Barnová a p. učiteľka Riedl. Čaká vás exkurzia do Vihorlatskej hvezdárne v Humennom. Vhodne sa oblečte, pohodlne sa obujte. Môžete si zobrať malé vreckové. Nezabudnúť na pitný režim. Teplý obed zabezpečený v školskej jedálni.

             

            Tešíme sa na Vás!

          • Ôsmy deň letnej prázdninovej školy - štvrtok

          • Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov budú čakať o 8.00 hod. vo vestibule školy p.učiteľka Dzanová a p. učiteľka Mudriková. Žiakov IV. až VII. ročníkov bude čakať p. učiteľka Varcholová a p. učiteľka Kaňuková.

            Urobíte si výlet autobusom  do jaskyne Zlá diera. Na cestu sa pohodlne obujte a vhodne oblečte. Komu býva v autobuse zle, nech užije pred cestou Kinedryl a zoberie si sáčok. V jaskyni je chladno, zoberte si so sebou tepláky a bundy s dlhým rukávom, pevnú obuv. Na cestu dostanete suchý obed. Nezabudnúť na pitný režim. Môžete si zobrať malé vreckové, väčší hladoši pribaľte si desiatu.

            Tešíme sa na Vás!

          • Siedmy deň letnej prázdninovej školy - streda

          • Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov budú čakať vo vestibule školy p.učiteľka Dzanová a p. učiteľka Mudriková. Urobíte si výlet do Sniny do MINIZOO. Pokyny a čas odchodu ste dostali od p. učiteliek. Na cestu dostanete suchý obed.

            Žiakov IV. až VII. ročníkov bude čakať o 8.00 hod. vo vestibule školy p. učiteľka Uherová a p. učiteľka Salanciová. Čakajú Vás zaujímavé aktivity vo Vihorlatskom múzeu v Humennom. Teplý obed zabezpečený v školskej jedálni.

            Vhodne sa oblečte, pohodlne sa obujte. Môžete si zobrať malé vreckové. Nezabudnúť na pitný režim.

            Tešíme sa na Vás!

          • Šiesty deň letnej prázdninovej školy - utorok

          • Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov o 8.00 hod. privítajú vo vestibule školy p. učiteľka Kicová a p. učiteľka Uherová. Žiakov IV. až VII. ročníkov bude čakať p. učiteľka Meždejová a p. učiteľka Izsóová. Všetci pôjdete do MsKS na filmové predstavenie.

            Vhodne sa oblečte, pohodlne obujte. Môžete si zobrať malé vreckové. Nezabudnúť na pitný režim. Teplý obed zabezpečený v školskej jedálni.

            Tešíme sa na Vás!

          • Piaty deň letnej prázdninovej školy - pondelok

          • Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov o 8.00 hod. privítajú vo vestibule školy p. vychovávateľka Sotáková a p. vychovávateľka Demková. Žiakov IV. až VII. ročníkov bude čakať p. vychovávateľka Šalatová a p. vychovávateľka Szabová.

            Idete plávať na letné kúpalisko v Humennom! Ľahúčko sa oblečte, pohodlne obujte. Nezabudnite na opaľovací krém, plavky, osušku, šiltovku alebo klobúčik na hlavu a pitný režim.

            Ľahká strava bude zabezpečená na kúpalisku. Kto je veľký hladoš, nech si zoberie väčšiu desiatu alebo vreckové.

            Tešíme sa na Vás!

          • Štvrtý deň letnej prázdninovej školy - štvrtok

          • Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov o 8.00 hod. privítajú vo vestibule školy p. učiteľka Sotáková a p. učiteľka Dzanová. Doobeda sa zahráte v Eifelku, obed v školskej jedálni a relaxačné činnosti v škole.

            Žiakov IV. až VII. ročníkov bude čakať p. učiteľka Barnová a p. učiteľka Varcholová, s ktorými absolvujete kreatívne leto na amfiteátri v Humennom. Popoludní budete relaxovať v škole.

            Vhodne sa obujte, oblečte. Nezabudnite na šiltovku alebo klobúčik na hlavu a pitný režim. Vreckové na zmrzlinu vítané. Obed bude zabezpečený v školskej jedálni.

            Tešíme sa na Vás!

          • Tretí deň letnej prázdninovej školy - streda

          • Tretí deň letnej prázdninovej školy - streda

            Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov o 8.00 hod. privítajú vo vestibule školy p. učiteľka Kávová a p. učiteľka Tkáčová. Urobíte si vychádzku do skanzenu a kaštieľa /zámku/.Žiakov IV. až VII. ročníkov bude čakať p. učiteľka Sotáková a p. učiteľka Salanciová. Spoločne pôjdete k Laborcu na opekačku. Vhodne sa obujte, oblečte. Nezabudnite na šiltovku alebo klobúčik na hlavu a pitný režim. Obed bude zabezpečený v školskej jedálni. Tešíme sa na Vás!

          • Druhý deň letnej prázdninovej školy - utorok

          • Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov o 8.00 hod. privítajú vo vestibule školy p. vychovávateľka Sotáková a p. vychovávateľka Demková. Žiakov IV. až VII. ročníkov bude čakať p. vychovávateľka Šalatová a p. vychovávateľka Szabová.

            Idete plávať na letné kúpalisko v Humennom! Ľahúčko sa oblečte, pohodlne obujte. Nezabudnite na opaľovací krém, plavky, osušku, šiltovku alebo klobúčik na hlavu a pitný režim. Strava bude zabezpečená na kúpalisku. Kto je veľký hladoš, nech si zoberie väčšiu desiatu alebo vreckové.

            Tešíme sa na Vás!

          • Prvý deň letnej prázdninovej školy

          • Deti z MŠ a žiakov I. až III. ročníkov budú o 8.00 hod. privítajú vo vestibule školy p. učiteľ Feduš a p. učiteľ Sinaj. Čaká ich športové dopoludnie a opekačka. Jedlo na opekačku bude zabezpečené, vhodne sa oblečte, obujte. Nezabudnite na šiltovku alebo klobúčik na hlavu a pitný režim. Obed bude zabezpečený v školskej jedálni.

            Žiakov IV. až VII. ročníkov bude o 8.00 hod. vo vestibule školy čakať p. učiteľka Riedl a p. učiteľka Fedorková. Spoločne sa vyberú na Jasenovský hrad. Aj vy sa vhodne oblečte, obujte. Tiež nezabudnite na šiltovku na hlavu a pitný režim. Desiatové občerstvenie a obed budú zabezpečené. Poobede rekreačné oddychové činnosti.

            Tešíme sa na Vás!

             

          • Literárne talenty

          • Dňa 21.6.2019 sa vo Vihorlatskej knižnici v Humennom uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie 39. ročníka súťaže neprofesionálnych literárnych tvorcov Literárne talenty 2019 s členmi poroty Mgr. M. Andričíkovou, PhD. a prof. PhDr. Andričíkom, PhD.

            Tento rok sa do súťaže zapojilo celkovo 194 nádejných literárnych tvorcov so svojimi prácami v oblasti poézie a prózy z okresov Humenné, Medzilaborce a Snina. Medzi ocenenými nechýbali ani žiaci našej školy, ktorí na tomto literárnom poli svojou vlastnou tvorbou natoľko zaujali odbornú porotu, že im boli v ich súťažnej kategórii udelené čestné uznanie – A. Jaškovej (5.A) a 2. miesto S. Semancovi (5.B).

            Obidvom autorom ocenených prác úprimne blahoželáme a prajeme im, aby literárnemu umeniu zostali naďalej verní.

             

                                                                                                                                                              Mgr. O.Izsóová

          • Posedenie ocenených žiakov s vedením školy

          • Peknou tradíciou na našej škole sa stalo posedenie ocenených žiakov s vedením školy. Triedni učitelia aj tento  rok vybrali z pomedzi všetkých žiakov tých najlepších, ktorým riaditeľka školy Ing. Katarína Sninčáková vyjadrila poďakovanie či už za výborný prospech, aktívnu prácu v triede a v škole, za reprezentáciu a šírenie dobrého mena školy.

          • SNP MÁ TALENT

          •  

            V dňoch 3., 4. a 6. júna sa naši talentovaní žiaci zúčastnili na castingu súťaže SNP MÁ TALENT.  Súťažilo sa v speve, hre na hudobný nástroj, tanci, kreslení...

            Do finále postúpilo 17 žiakov.

            V prvom ročníku súťaže sa umiestnili na  

            1. mieste: KARIN JENČÍKOVÁ,  spev

            2. mieste: TIMEA BAČÍKOVÁ

                             DIANA POPEĽÁKOVÁ

                             SOFIA BUDIOVÁ

                             LIANA ANDREJCOVÁ

                             EMMA ŠTOFEJOVÁ

                             ZUZANA SEMANOVÁ

                             DIANA MADEJOVÁ

                             AMANDA ŠAJNOVSKÁ, tanec

             3. mieste: MIRIAM MUDRIKOVÁ, spev

            Víťazom srdečne blahoželáme a už sa tešíme na budúcoročnú talentmániu.

                                                                                                                                ŽŠP

          • Pozvánka na stretnutie

          • Vážení rodičia a zákonní zástupcovia,

                   nakoľko sa v súčasnosti stále častejšie v našom okolí vyskytujú prípady vydierania prostredníctvom internetu už u maloletých detí, rozhodli sme sa v našej škole uskutočniť na túto tému informačné stretnutie pre rodičov a zákonných zástupcov detí.

                  Stretnutie sa uskutoční pod vedením Mgr. Jany Buričovej z ÚPSVaR v Humennom, ktorá je koordinátorkou prevencie násilia páchaného na deťoch, Mgr. Ľubov Sakalovej z oddelenia sociálno-právnej ochrany detí a sociálnej kurately z ÚPSVaR v Humennom a školskej psychologičky Mgr. Kataríny Murníkovej.

                 Tešíme sa na Vašu účasť dňa 12.06.2019 o 16.00 hod. v školskej jedálni ZŠ, SNP 1 v Humennom.

             

            Ing. Katarína Sninčáková

            riaditeľka školy

          • Kvíz o Veľkej Británii

          • Do galérie Kvíz o Veľkej Británii boli pridané fotografie.

            Dňa 29. 5. 2019 sa žiaci 6. ročníka zúčastnili súťaže, ktorá bola zameraná na vedomosti o Veľkej Británii, o jej kultúre, zvykoch, tradíciách, školskom systéme a spôsobe života.

            Súťažili spolu 2 triedy. Prvý tím tvorili žiaci 6.A triedy (Dávid Rim, Michal Mikita, Matej Marcinov, Miki Kanaloš a Marek Gibas). V druhom tíme  boli žiaci 6.B triedy (Diana Popeľaková, Martin Dudič, Nikola Barianová a Šimon Brinkoš). V prvej časti súťaže si žiaci pozreli videofilm o Veľkej Británii a v druhej časti riešili  kvíz, ktorého obsahom boli otázky zamerané na vedomosti, ktoré si žiaci z filmu zapamätali.

            To prinieslo žiakom získanie  nových poznatkov o tejto krajine a zároveň si upevnili aj tie vedomosti, ktoré sa už naučili na vyučovacích hodinách.

            Po sčítaní bodov kvízu oboch tímov vyhral tím 6.B triedy s počtom bodov 33,5 a na 2. mieste sa umiestnil tím 6.A triedy s počtom bodov 27,5.

            Víťazom srdečne gratulujeme a veríme, že všetci sa naučili niečo nové o V. Británii.

             

                                                                                                                      Mgr. Ivana Kolesárová

          • Ľudské práva v živote detí

          • Ľudské práva zamerané špeciálne na práva detí, problematiku nediskriminácie, extrémizmu, šikanovania a kyberšikany boli témou prednášok a aktivít pre žiakov 7.ročníka s vyškoleným pracovníkom Slovenského národného strediska pre ľudské práva v Košiciach. Žiakov upútala aktivita o empatii v rolách ľudí z rôznych spoločenských vrstiev či film o následkoch  nevhodného správania sa detí  a mladistvých na internete. Dostali cenné rady, ako postupovať v prípade, že by sa stali obeťami  sexuálneho alebo akéhokoľvek druhu vydierania a zneužívania.

            Mgr. Jaroslava Meždejová

          • Keď práca baví...II.

          • Pri pokračovaní v úprave okolia školy v rámci projektu ADOPTUJ SI KVETINÁČ A SKRÁŠLI OKOLIE ŠKOLY nám prialo aj dnes krásne počasie. Žiaci a žiačky z VIII.A triedy prejavili neúnavnú pracovitosť, ochotu pomôcť a neskrývanú radosť z výsledku ich snaženia. Ďakujeme, ôsmaci!

    • Kontakty

      • Základná škola, SNP 1, Humenné
      • 057/7763084
      • Základná škola Ulica SNP 1 066 01 Humenné 066 01 Humenné Slovakia
      • 37876732
      • 2021672334
      • riaditeľka školy: Ing. Katarína Sninčáková 057 / 7763084 katarina.snincakova@zssnphe.sk zást. RŠ 1.-4.roč.: Mgr. Aneta Mergová aneta.mergova@zssnphe.sk zást. RŠ 5.-9.roč. :Mgr.Miroslava Mihaličová miroslava.mihalicova@zssnphe.sk vých. poradkyňa: Mgr. Lucia Sotáková ved. šk. jedálne: 057 / 7763090 057 / 7763084 kl. 23 mzdová účtovníčka: 057 / 7763084 kl. 25 ekonómka školy: 057 / 7763084 kl. 22
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje